Claus Møller Consulting pomaga ljudem in organizacijam dosegati odlične rezultate na področjih

produktivnosti, odnosov, kakovosti in voditeljstva.

Redni izobraževalni programi za napredovanje v Splošni poslovni odličnosti

Prilagojena izobraževanja  vašim potrebam za doseganje odličnih rezultatov.

 Praktičen in oseben proces svetovanja, v katerem razvijete visoko stopnja samozavedanja in sposobnosti menedžmenta.

 

Interna merjenja sposobnosti in napredovanja na vseh področjih Splošne poslovne odličnosti.

 
Mnenja udeležencev

Seminar ponudi svež pogled na vodenje podjetij na različnih nivojih in področjih. Predvsem pa odpira oči, kar se tiče pomembnosti čustev in odnosov v podjetju.

Bogdan

Euro plus d.o.o.

Program je odlična platforma za razvoj vodstvenih zmožnosti in razumevanje mehkih strani vodenja. Dobil sem odličen vpogled v svoje kompetence in s pomočjo seminarja pridobil orodja za njihov razvoj.

Marko

Lek farmacevtska družba d.d.

Šola praktičnega vodenja se mi zdi odlična izkušnja za vsakogar, saj omogoči, da na stvari, ki jih delaš, pogledaš tudi s stališča produktivnosti, odnosov, kakovosti in menedžmenta, ki so del programa in Splošne poslovne odličnosti. Vsebina programa je tako opomba pogleda na stvari, ki so sicer večini samoumevne, vendar se le-teh niti ne zavedajo, so pa še kako pomembne pri razvoju podjetja in osebe. 

Tomaž

Solvera Lynx d.o.o.

Seminar bi predlagal vsem podjetjem, ki si želijo izboljšav! Podjetja posvečajo svojo pozornost zgolj strokovni odličnosti, ne zavedajo pa se pomembnosti odličnosti vodenja. Pomembnost in orodja za izvajanje tega sem pridobil na izobraževanju. 

 

Pri svojem delu bom uporabil vsebine iz vseh področij, saj so mi nekatere vsebine dale misliti in bodo spremenile moje vzorce razmišljanja in vedenja.

Blaž

Solvera Lynx d.o.o.

Najboljše predavanje / izobraževanje / seminar do sedaj, ker sem dobil odgovore na vsa moja vprašanja in smernice, kako izboljšati osebno organizacijo, produktivnost in komunikacijo, ter kako prenesti te vrednote na tim in organizacijo. Všeč  mi je bil praktičen in ne preveč akademski pristop in predvsem to, da sem se s programom takoj poistovetil in dobil vse odgovore in smernice za izboljšave. Veselim se nadaljnjih aktivnosti in vodenje do uspešne organizacije Solvera Lynx.

Program bi priporočal posameznikom in organizacijam, ki želijo izboljšati produktivnost, odnose in kvaliteto dela in vodenja organizacij.

Klemen

Solvera Lynx d.o.o.

Zelo priporočam vsem, ki si želijo nadgraditi svoje službeno in privatno življenje, in ga ustvariti kakovostnejšega in lepšega. Malo morje poučnih in uporabnih tematik, ki jih lahko zelo koristno unovčiš v življenju. Zelo prijetno vzdušje, zelo prijeten ambijent in organizacija. Da o prehrani sploh ne govorim - odlična. 


Vsebine seminarja bodo pripomogle k izboljšanju delovanja mene same kot tudi mojih timov oz. tima. Veliko stvari bom uporabila tudi v privatnem življenju, saj tudi osebno zadovoljstvo vpliva na poslovno odličnost in kakovostnejše delo v podjetju. Hvala za čudovite dneve.

Darja

Pošta Slovenije d.o.o.

Seminar je izredno efektiven, saj na strnjen način osvetli in razloži področja, ki so ključna za uspešnost organizacije in osebnega razumevanja. V 6-ih dneh dobiš popolnoma nov vidik vodenja. ​

- Boljše bom razumel sodelavce​.

- Izboljšal bom vodstveni pristop.

- Sodelavci bodo aktivno sodelovali pri oblikovanju katkoročnih in dolgoročnih ciljev.

- Energijo in čas bom porabljal na ključnih nalogah, ki so bistvene za prihodnost podjetja. 

Kar tako naprej - bilo je super! Želel bi si, da bi se ponovno srečali v roku enega leta.

Tomaž

Hidria AET d.o.o.

Program je zanimiv, koristen in praktično zasnovan. Številni primeri, ki jih uporabi predavatelj, pripomorejo k lažjemu razumevanju vsebin, ki jih bom zagotovo uporabila pri vodenju svojega tima in krepitvi prodajnega tima.

 

Jasno bomo definirali cilje, odgovornosti za cilje, naredili "dvovrečarje" in krepili skupni timski duh v podjetju - naredili predane zaposlene, ki so ponosni, da so del našega tima. Želim si, da bi se čim več kolegov s Pošte udeležilo tega programa, ker je več kot koristen. 

Petra

Pošta Slovenije d.o.o.

Ste že bili na mnogih seminarjih, a po njih niste spremenili ničesar? Po udeležbi na Praktičnem vodenju pri Alešu Trunku boste zagotovo spremenili sebe, in tudi druge! Vse vsebine so uporabne in zelo preprosto pokažejo korake do želenih sprememb. Iskrena hvala za vrhunsko izveden seminar z uporabnimi vsebinami. 

Urška

Pošta Slovenije d.o.o.

Program priporočam vsem, ki si želijo ali potrebujejo več znanja na področju menedžmenta, vodenja podjetja, kakovosti, in predvsem uspešnosti. Vsebine bodo pripomogle pri mojem delu na vseh področjih - tako na osebni ravni v podjetju kot na timski ravni, in tudi v vlogi vodje. 

Polona

Pulmodata d.o.o.

1 / 2

Please reload

 
Pokaži več.

Seznam vseh referenc.