Privolitve za obdelavo osebnih podatkov v zvezi s prijavo na EvoliNFO novice

Privolitve, ki se nanašajo na prejemanje EvoliNFO novic

Ob prijavi se uporabnik strinja z uporabo osebnih podatkov v naslednje namene:

[1] (OBVEZNO) Privolitev za prejemanje EvoliNFO novic o aktualnih trendih in dogodkih s področja razvoja zaposlenih, timov in organizacij velja do preklica in obsega:

  • uporabo podatkov za pošiljanje rednih e-novic o aktualnih trendih v razvoju manedžmenta

  • uporabo podatkov za občasno pošiljanje ostalih vsebin, kot so vodiči o razvoju menedžmenta, obvestila o dogodkih in podobno

  • iznos, hrambo in obdelavo podatkov v orodju za marketinško avtomatizacijo, ki nam omogoča pošiljanje teh novičk

  • obdelavo podatkov s psevdonimizacijo (tako, da jih ni mogoče pripisati specifičnemu posamezniku)

[2] (OBVEZNO) Privolitev za sledenje vašim aktivnostim in interesom na spletni strani evoli.si:

  • Iznos, hramba in obdelava podatkov v orodju za marketinško avtomatizacijo, ki nam pomaga kontinuirano spremljati vaše aktivnosti na spletni strani evoli.si, nam omogoča izvajanje naročenih storitev, kontaktiranje, povezano z vašimi aktivnostmi na strani evoli.si, ter agregirane in anonimizirane analize uporabe spletne strani in tamkajšnjih vsebin.

  • Vsi osebni podatki se uporabljajo izključno za namene izvajanja naših storitev, anonimizirane analize ter optimizacijo našega poslovanja in niso dostopni javnosti, razen v primeru, ko nam uporabnik to izrecno dovoljuje s posebno privolitvijo za takšne namene.

Z izpolnitvijo obrazca za prijavo na prejemanje EvoliNFO novic se uporabnik strinja s posredovanjem podatkov, ki v skladu z zakonodajo veljajo za osebne podatke. V tem primeru so to: ime in priimek, e-pošta in IP naslov naprave, s katere se prijavlja. 

V podjetju Evoli management d.o.o. želimo skrbno slediti načelom transparentnosti in skrbnega ravnanja z osebnimi podatki v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.