Pridobite znanje konceptov Splošne poslovne odličnosti.

Ustvarite sistem za doseganje dolgoročnih poslovnih rezultatov

za zaposlene, time in podjetje.

Kaj pravijo 

naše stranke

Luka, BrightVisuals d.o.o.

Odličen seminar, ki se tako obsežne stvari kot je management podjetja, loti izjemno strukturirano in organizirano. Ne le da nam je predavatelj predstavil razsežnosti posameznih področij, za vsako področje smo tudi dobili gradivo za lastno delo, tako da imamo celoten "insight".

Tomaž, Hidria AET d.o.o.

Seminar je izredno efektiven, saj na strnjen način osvetli in razloži področja, ki so ključna za uspešnost organizacije in osebnega razumevanja. V 6-ih dneh dobiš popolnoma nov vidik vodenja. ​

- Boljše bom razumel sodelavce​.

- Izboljšal bom vodstveni pristop.

- Sodelavci bodo aktivno sodelovali pri oblikovanju katkoročnih in dolgoročnih ciljev.

- Energijo in čas bom porabljal na ključnih nalogah, ki so bistvene za prihodnost podjetja. ​

Klemen, Solvera Lynx d.o.o.

Najboljše izobraževanje do sedaj, ker sem dobil odgovore na vsa svoja vprašanja ter smernice kako izboljšati osebno organizacijo, produktivnost in komunikacijo in kako prenesti te vrednote na tim in organizacijo. Všeč mi je bil praktičen in ne preveč akademski pristop in predvsem to, da sem se s programom takoj poistovetil.

špv

se predstavi

Šola praktičnega vodenja je namenjena managerjem, vodjem skupin, ključnim zaposlenim za razvoj in tistim, ki želite pridobiti ustrezna znanja in veščine za obvladovanje najzahtevnejših poslovnih situacij.
 
S praktičnimi modeli Splošne poslovne odličnosti, ki so preizkušene v številnih podjetjih, vseh velikosti in kultur, od ustanovitve, razvoja trgov in združevanja, v svoji organizaciji vzpostavite sistem za doseganje dolgoročnih odličnih rezultatov na področju produktivnosti, odnosov, kakovosti in vodenja.

KORISTI

ZA PODJETJE

 • Pridobili boste model za razvoj poslovne odličnosti v vsaki stroki, kulturi in panogi.

 • Pridobili boste model odličnega vodenja in menedžerskega vedenja vodij na vseh ravneh podjetja.

 • Izvedeli boste, katera ključna področja so pomembna za napredovanje vašega podjetja v konkurenčnosti.

 • Oblikovali boste zahteve do zaposlenih, ki jih imajo odlična podjetja.

 • Pridobili boste principe za vodenje podjetja s sodelovanjem vseh zaposlenih.

 • Dobili boste model vrednot organizacijske kulture Employeeship, ki temelji na odgovornosti, lojalnosti, iniciativnosti in pozitivni energiji vseh zaposlenih.

 • Spoznali boste pravila za ustvarjanje in vzdrževanje odličnih odnosov z vsemi deležniki.

 • Seznanili se boste z uporabo čustveno inteligentnega vodenja za razvijanje odnosov z notranjimi in zunanjimi deležniki.

 • Spoznali se boste s procesom človeške kakovosti, principi osebne kakovosti v oddelkih podjetja ter osebnim razvojem zaposlenih.

 • Spoznali boste orodja za zagotavljanje kakovosti ljudi in odpravljanje napak v procesih, ki so posledice človeškega dejavnika.

Prenesite brošuro o Šoli praktičnega vodenja

mnenja

udeležencev

Tomaž, Solvera Lynx d.o.o.

Šola praktičnega vodenja se mi zdi odlična izkušnja za vsakogar, saj omogoči, da na stvari, ki jih delaš, pogledaš tudi s stališča produktivnosti, odnosov, kakovosti in menedžmenta, ki so del programa in Splošne poslovne odličnosti. Vsebina programa je tako opomba pogleda na stvari, ki so sicer večini samoumevne, vendar se le-teh niti ne zavedajo, so pa še kako pomembne pri razvoju podjetja in osebe. 

Petra, Pošta Slovenije d.o.o.

Program je zanimiv, koristen in praktično zasnovan. Številni primeri, ki jih uporabi predavatelj, pripomorejo k lažjemu razumevanju vsebin, ki jih bom zagotovo uporabila pri vodenju svojega tima in krepitvi prodajnega tima.

 

Jasno bomo definirali cilje, odgovornosti za cilje, naredili "dvovrečarje" in krepili skupni timski duh v podjetju - naredili predane zaposlene, ki so ponosni, da so del našega tima. Želim si, da bi se čim več kolegov s Pošte udeležilo tega programa, ker je več kot koristen. 

Darja, Pošta Slovenije d.o.o.

Zelo priporočam vsem, ki si želijo nadgraditi svoje službeno in privatno življenje, in ga ustvariti kakovostnejšega in lepšega. Malo morje poučnih in uporabnih tematik, ki jih lahko zelo koristno unovčiš v življenju. Zelo prijetno vzdušje, prijeten ambijent in organizacija. Da o prehrani sploh ne govorim - odlična. 


Vsebine seminarja bodo pripomogle k izboljšanju delovanja mene same kot tudi mojih timov oz. tima. Hvala za čudovite dneve.

 osebne KORISTI

udeležbe

 • Dobili boste vpogled v spretnosti praktičnega vodenja, kar bi običajno trajalo leta pridobivanja izkušenj.

 • Spoznali boste koncepte, ki so povezani z uspešnim delovanjem podjetja, vašo kariero in vašim osebnim življenjem.

 • Dobili napotke, kaj morate kot vodja narediti, da ustvarite delovno okolje z zaupanjem, odprtostjo, ponosom, predanostjo, odgovornostjo in iniciativnostjo zaposlenih.

 • Naučili se boste, kako uresničiti principe praktičnega vodenja za doseganje rezultatov z optimalno uporabo virov in uspešnim komuniciranjem v podjetju.

 • Znali boste privabiti zaposlene, jih usmeriti v uresničevanje sprememb in jih razvijati v zaposlene, ki znajo in hočejo delati po najboljših močeh.

 • Probleme boste znali spremenili v priložnosti.

 • Sprejemali boste odločitve, ki si jih prej niste upali.

 • Izboljšali boste svojo osebno kakovost in raven kakovosti oddelkov in organizacije.

 • Naučili se boste, kako graditi in ohranjati dobre odnose v timu, s strankami in drugimi deležniki.

 • Spoznali principe utrjevanja lojalnosti vaši blagovni znamki.

mnenja

udeležencev

Bogdan, Euro plus d.o.o.

​Seminar ponudi svež pogled na vodenje podjetij na različnih nivojih in področjih. Predvsem pa odpira oči, kar se tiče pomembnosti čustev in odnosov v podjetju.

Marko, Lek farmacevtska družba d.d.

​Program je odlična platforma za razvoj vodstvenih zmožnosti in razumevanje mehkih strani vodenja. Dobil sem odličen vpogled v svoje kompetence in s pomočjo seminarja pridobil orodja za njihov razvoj.

Tomaž, Amplexor d.o.o.

Seminar mi je ponudil celovit pregled področij, pomembnih za izboljšavo kulture vodenja v podjetju preko praktičnih primerov. Dobil sem veliko idej, ki jih bom uporabil v prodaji.

Dalibor, Intereuropa d.d.

Program priporočam vsem vodilnim zaposlenim in samostojnim podjetnikom, da bodo razumeli, da strokovno znanje ni garancija za dolgoročni uspeh podjetja oz. organizacije.

Mateja, Erste Group Immorent d.o.o.

Program priporočam, ker so »sestavine« uspešnega podjetja predstavljene enostavno in življenjsko, pripravljene za takojšnjo uporabo.

Špela, Tobačna 3Dva d.o.o.

Vsaka napisana beseda bi bila premalo za doživetje tako visoko kvalitetnega šolanja praktičnega vodenja.

zakaj

se prijaviti?

Celoten program prinaša celovit sklop vsebin, ki so v poslovni organizaciji potrebne za doseganje odličnih dolgoročnih rezultatov na splošnih področjih, poleg strokovnega dela vsakega podjetja. Pridobili boste principe, modele, koncepte in pravila za vodenje timov, ki jih izvajajo v najboljših podjetjih in jih povežejo z:
 • merjenjem in razvijanjem kulture zavzetosti in predanosti,
 • analitiko in podatki na človeškem delu organizacije
 • načinom spremljanja in ocenjevanja zaposlenih​​
​​Udeležba v Šoli praktičnega vodenja prinaša energijo in veliko navdiha za izboljševanje delovanja oddelkov, podjetja in posameznika, da se razvijajo v sodobni organizaciji.
NE SPREGLEJTE! Ob prijavi do konca meseca julija vpišite kodo popusta ZNANJE JE MOČ in prejmite 10 % ugodnost za seminar za vodje na najvišji ravni.

Blaž, Solvera Lynx d.o.o.

Seminar bi predlagal vsem podjetjem, ki si želijo izboljšav! Podjetja posvečajo svojo pozornost zgolj strokovni odličnosti, ne zavedajo pa se pomembnosti odličnosti vodenja. Razumevanje in orodja za izvajanje tega sem pridobil na izobraževanju. 

 

Pri svojem delu bom uporabil vsebine iz vseh področij, saj so mi nekatere vsebine dale misliti in bodo spremenile moje vzorce razmišljanja in vedenja.

Program izvajamo po licenci priznane svetovalne družbe Claus Møller Consulting.